Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

BeautyTestBox Σεπτεμβρίου-Το Πολυπόθητο

Καλημέρα Ομορφιές μου!

Ήρθε στην αγκαλιά μου το μαγικό κόκκινο κουτάκι, το Συνδρομητικό Κουτί Ομορφιάς BeautyTestBox και δεν κρατιέμαι από τη χαρά μου να σου αποκαλύψω τι είχε μέσα!

Στη σελίδα τους στο Facebook έχουν βάλει ένα φωτογραφικό κολάζ με το περιεχόμενο από τα υπέροχα κουτάκια τους!!!

Το κοιτούσα και σκεφτόμουν μμμ άραγε ποιο θα τύχει σε εμένα;
Δε σας κρύβω οτι είχα τις προτιμήσεις μου....γλυκοκοίταζα το κάτω αριστερά επειδή έχει τη BB και ήθελα να τη δοκιμάσω.
Και το κάτω δεξιά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα να δοκιμάσω κι ένα νέο κραγιόν.

Αλήθεια, εσύ αν μπορούσες να διαλέξεις ποιο θα ήθελες;

Λοιπόν τελικά δεν ήρθε κανένα από αυτά!
Και να το δικό μου BeautyTestBox!
Είναι ένα όμορφο κόκκινο τετράγωνο κουτί από σκληρό χαρτόνι (πολυτελείας) που ανοίγει συρταρωτά. όλα τα προϊόντα ήταν πολύ προσεκτικά συσκευασμένα, με μπαλίτσες φελιζολ για να αποφευχθούν φθορές. Το κουτάκι σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί για κοσμηματοθήκη. Δηλαδή είναι κάτι που το κρατάς. 






 Μόλις το άνοιξα είδα ένα φάκελο που μέσα είχε τον κατάλογο με τα όλες τις πληροφορίες για το περιεχόμενο του κουτιού. ΚΑΙ ένα κόκκινο βραχιολάκι, 




1.  SOTHYS Hydradvance Legere 15 ml
Ενισχυμένη 24ωρη κρέμα για κανονικές/μικτές επιδερμίδες.Προσφέρει άμεσα υγρασία και ανακούφιση στις ταλαιπωρημένες από την αφυδάτωση επιδερμίδες,χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα boletus 1055 που περιέχει. Οι μικρές γραμμές της αφυδάτωσης λειαίνουν και η επιδερμίδα αποκτά απαλότητα και λάμψη.Με την εγγύηση του κορυφαίου γαλλικού οίκου επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς SOTHYS. - See more at: http://www.beautytestbox.com/sothys-hydradvance-legere-50-ml#sthash.IVXP0Nwa.dpuf
Ενισχυμένη 24ωρη κρέμα για κανονικές/μικτές επιδερμίδες.Προσφέρει άμεσα υγρασία και ανακούφιση στις ταλαιπωρημένες από την αφυδάτωση επιδερμίδες,χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα boletus 1055 που περιέχει. Οι μικρές γραμμές της αφυδάτωσης λειαίνουν και η επιδερμίδα αποκτά απαλότητα και λάμψη.Με την εγγύηση του κορυφαίου γαλλικού οίκου επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς SOTHYS. - See more at: http://www.beautytestbox.com/sothys-hydradvance-legere-50-ml#sthash.IVXP0Nwa.dpuf
24ωρη κρέμα ημέρας με ενισχυμένη σύνθεση για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Χάρις στο πατενταρισμένο εκχύλισμα Boletus 1055 που περιέχει, οι λεπτές γραμμές λειαίνουν και η επιδερμίδα αποκτά απαλότητα και λάμψη. 
Τιμή: 52 ευρώ τα 50 ml

Πρώτες εντυπώσεις: Ενυδατώνει πολύ καλά, απορροφάται σχετικά γρήγορα, το άρωμα της μου θυμίζει Nivea. (ναι την κλασσική, της γιαγιάς μας)





2. PirinDream Replenishing Eye Contour Cream 5ml (το πολύ)

24ωρη αναπλαστική κρέμα ματιών για όταν κάνουν την εμφάνιση τους τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Μειώνει τις λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία. Περιέχει ένα μείγμα από υαλουρονικό οξύ, Regu Age, καφεΐνη και πολλά φυτικά συστατικά. Χωρίς Parabens. Ιδανική για ηλικίες άνω των 30. Τιμή  17,84 ευρώ τα 25 ml

Πρώτες εντυπώσεις: Η συσκευασία είναι μικροσκοπική! Το πολύ να έχει 2-3 άντε 5ml. Άρωμα ουδέτερο. Αποτελέσματα θα σας πω όταν τελειώσει.

3.Aroma Green Line Protectng Hand Cream 75ml (full size)
Στο συνοδευτικό χαρτί αναγράφεται η κρέμα ποδιών αλλά προφανώς κατά λάθος έβαλαν μέσα την κρέμα χεριών. Πληροφορίες από το site τους: Πλούσια ενυδατική σύνθεση εντατικής περιποίησης, με βελουδινη υφή που απορροφάται εύκολα, τρέφει και επανορθώνει το ευαίσθητο δέρμα. Χωρίς χημικά πρόσθετα, σε οικολογική συσκευασία που αυτοανακυκλώνεται. 5% των εσόδων από τις πωλήσεις αυτής της κρέμας δίνεται σε οικολογικές οργανώσεις. Τιμή: 8,61 ευρώ τα 75 ml

Πρώτες εντυπώσεις: Μυρίζει τέλεια! Διαφορετικά από τις άλλες κρέμες χεριών. Απορροφάται αμέσως, ενυδατώνει χμ μέτρια. Στα θετικά η οικολογική της διάθεση. 

4. Gehwol Refreshing Balm Βάλσαμο Φρεσκάδας 20ml
Δροσιστική κρέμα για πόδια γεμάτα φρεσκάδα. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Ανακουφίζει από την έντονη φαγούρα και τις φλεγμονές στο εσωτερικό των δαχτύλων ενώ προσφέρει αποσμητική προστασία που διαρκεί. Με λάδι Ασιατικής μέντας. 
Τιμή: γύρω στα 6 ευρώ στα περισσότερα online φαρμακεία.

Πρώτες εντυπώσεις: Δροσίζει. Μόνο αυτό. Φαγούρα και φλεγμονές ευτυχώς δεν έχω για να την τεστάρω. Μυρίζει μέντα σαν τις μαστίχες.




5. Bourjois Healthy Mix Make Up 15ml (με το μάτι, γιατί δεν γράφει) απόχρωση 52 Vanilla
Έχει ευχάριστη και κρεμώδη υφή, αναμιγνύεται ομοιόμορφα με την επιδερμίδα και αποκαλύπτει τη φωτεινότητα του προσώπου. Χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και ημιμάτ φινίρισμα. Σβήνει ατέλειες, έχει φαγεσωρογόνο σύνθεση, εμπλουτισμένη με συστατικά φρούτων. Τιμή: 20,17 ευρώ τα 30ml

Πρώτες εντυπώσεις: Ελαφρύ, μυρίζει λουλούδι, η απόχρωση που έστειλαν μου ταιριάζει απόλυτα. Περισσότερα για διάρκεια, τελείωμα κλπ θα σας γράψω αφού του κάνω μερικά..τεστ!

6. Bourjois Ombre Stretch- Stretching Denim 08  Μονή σκιά ματιών full size
Χάρη στην ειδική δομή τους οι σκιές ματιών της Bourjois μπορούν να εφαρμοστούν με όποια ένταση εσείς επιθυμείτε. Μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, βάση των μικροσφαιριδίων nylon που ενσωματώνονται και κολλάνε άψογα στα βλέφαρα. Με πανοραμικό καθρέφτη και επαγγελματικό πινέλο για εύκολη χρήση. Τιμή: 13,31

Πρώτες εντυπώσεις: ΤΙ τέλεια συσκευασία!!! Μα ΤΙ τέλεια που είναι! Στολίδι! και πολύ πρακτική. Πολύ καλή χρωματική απόδοση, πολύ μου άρεσε η μωβ-μπλε απόχρωση είναι του γούστου μου.

7. Μανο Nail Creation 6ml (full size) απόχρωση PinkSutcase
Επαγγελματικό, μακράς διάρκειας, υψηλής ποιότητας. Περιέχει ασβέστιο που θρέφει τα νύχια. Απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχει τολουόλιο, φορμαλδεύδη και DBP.

Πρώτες εντυπώσεις: Ένα βερνικάκι τόσο δα μικρούλι με ένα πινελάκι κοντούλι, κι όμως είναι full size! Με μια στρώση γράφει τέλεια, δε χρειάζεται δεύτερη! Γυαλίζει, το χρωματάκι του είναι λίγο πιο σκούρο απ οτι φαίνεται στη φωτογραφία (συγχωρέστε με που δεν έχω swatch...) από διάρκεια χμ μέσα σε 1 μέρα άρχισε να ξεφτίζει στις άκρες. Αλλά, εντάξει, εγώ τα ταλαιπωρώ τα χέρια-νύχια μου. Θα το δοκιμάσω με Top Coat νομίζω θα κρατάει περισσότερο. Στα συν η σύνθεσή του χωρίς πολλά χημικά.

Μια μικρή έκπληξη ήταν το κατακόκκινο χαντρένιο βραχιολάκι από την Sismade
Με χαντρούλες και χρυσές λεπτομέρειες. Χαριτωμένο και γουστόζικο. Θα φορεθεί!


  Θέλω επίσης να σας δείξω πόσο προσεκτικά συσκευασμένο ήταν, πόσο φροντισμένα όλα, ώστε να φτάσει στα χέρια μας χωρίς καμία απολύτως φθορά. Όλα τυλιγμένα με χαρτί και μέσα στο κουτί είχε αυτά τα στηρίγματα από φελιζόλ για προστασία από χτυπήματα και..ταρακουνήματα.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη επειδή όλα ταιριάζουν με το προφίλ ομορφιάς που είχα συμπληρώσει. Μου είναι όλα χρήσιμα και απαραίτητα, είναι δηλαδή καλλυντικά που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου. Κόστισε 10 ευρώ ενώ αυτά που περιείχε ήταν πολύ πιο ακριβά, άρα συμφέρει.
Είχε full size και travel size προϊόντα σε καλή αναλογία, μην ξεχνάμε οτι ο σκοπός των συνδρομητικών κουτιών είναι να γνωρίσουμε εταιρείες και να δοκιμάσουμε καλλυντικά πριν αποφασίσουμε να τα αγοράσουμε, ώστε να σιγουρευτούμε οτι μας ταιριάζουν.




Αυτά τα ωραία πραματάκια είχε μέσα το δικό μου BeautyTestBox για τον μήνα Σεπτέμβριο.
Πως σας φάνηκαν;
Θα δοκιμάσω όλα τα προϊόντα και θα σας ετοιμάσω αναλυτικό review με φωτογραφίες και swatches και απ΄όλα, το υπόσχομαι!
Μέχρι τότε να χαμογελάτε και να απολαμβάνετε τις μικρές εκπλήξεις της ζωής!

Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα!

 

*1 Λόγω τεχνικού κολλήματος της φωτογραφικής μου χρησιμοποίησα για αυτή την ανάρτηση φωτογραφίες από εδώ και εδώ και εδώ καθώς και πληροφορίες από εδώ
*2 Αν αναρωτιέσαι τι είναι το Συνδρομητικό Κουτί Ομορφιάς, μείνε συντονισμένη σύντομα έρχεται αναλυτικότατη ανάρτηση γεμάτη πληροφορίες!
SOTHYS Hydradvance Legere 50 ml
SOTHYS Hydradvance Legere 50 ml
SOTHYS Hydradvance Legere 50 ml

12 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και αναλυτικό ποστ!
    Επίσης βραβείο για το blog σου από το Beauty Life! :) http://beautylifebymaria.blogspot.gr/2013/09/liebster-log-ward.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το πάρω με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία μικρού παιδιού! Χιχι!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα!!!
    Και το βραχιολάκι τέλειο!!!
    Καλοφόρετο!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το βραχιολάκι είναι γλυκούλι! Φοράω ήδη 2 παρόμοια ένα άσπρο κι ένα τυρκουαζ, θα κάνουν καλή παρέα με το κόκκινο!

      Διαγραφή
  3. Ωραία προϊόντα περιείχε. Το βραχιολάκι ολα τα λεφτά!!! χιχιχι
    Νομίζω ήρθε η ωρα να το παραγγείλω κι εγώ :)

    http://dresstoexpressyou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βραχιολάκι δίνει χρώμα στις μουντές φθινοπωρινές μέρες.
      Να το παραγγείλεις, είναι μια ωραία έκπληξη!
      Πρέπει να γραφτείς στο newsletter για να σου στείλουν ειδοποίηση όταν ανοίξουν οι συνδρομές.
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω πάρει ποτέ συνδρομητικό κουτί ομορφιάς!
    Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω ένα χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι να πάρεις, αυτή η χαρά και η ανυπομονησία όταν το περιμένεις......είναι σαν το σάκο του Άη Βασίλη χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο ποστ!
    Πρέπει νομίζω να το πάρω και εγώ το συγκεκριμένο συνδρομητικό κουτί, συνεργάζεται με αξιόλογες εταιρίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!
      Το συγκεκριμένο ή κάποιο από τα άλλα 2, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  7. πάρα πολύ ωραία όλα, αλλά το βραχιολάκι σου.. αξιοζήλευτο!
    αν και είχαμε αρκετά κοινά προϊόντα στα κουτάκια μας, στο δικό μου, στην θέση του χειροποίητου, δέσποζε ένα ευφάνταστο cupcake!
    θα σε περιμένω να το δεις και να ζηλέψεις και εσύ! χα χα!
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/10/beautytestbox-last-but-not-least.html
    φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή