Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

GlowBox Σεπτεμβρίου

Καλησπέρα Ομορφιές μου!!!


Λίγο πριν κυκλοφορήσει το Glowbox Οκτωβρίου, ας δούμε τι είχε μέσα το κουτάκι του Σεπτέμβρη. 

 

Το Κουτί: ένα υπέροχο στην εμφάνιση και ξεχωριστό στην υφή κουτί που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος. Κρεμ καπάκι, μαύρη βάση, εσωτερικά vintage μοτίβο και το κλου: υφή υφάσματος εξωτερικά. Μπράβο σας! Κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.


Ένα μενού πληροφοριών μας ενημερώνει για όλα τα προϊόντα.

 Με μια πρώτη ματιά: εντυπωσιακό. Γνωστές φιρμάτες μάρκες, κομψές χρυσές συσκευασίες, αλλά...όλα travel size. Γιατί; 
Γιατί είναι για να τα δοκιμάσουμε, θα μου πείτε.
Ναι μεν, αλλά...είμαστε κοριτσάκια και μας αρέσουν τα δωράκια!
Ωστόσο, έπρεπε να το είχαμε φανταστεί όταν το Glowbox ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook  οτι μας περιμένουν "πέντε μικροί θησαυροί".




1. KIEHL'S Amino Acid Shampoo
Στιλπνά και μεταξένια μαλλιά! Το Amino Acid Shampoo της Kiehl’s είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και η σύνθεση του είναι έξυπνη και τρομερά αποτελεσματική. Τα κύρια συστατικά, τα αμινοξέα, το λάδι καρύδας και η πρωτεΐνη σταριού, συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους με σκοπό να επαναφέρουν την υγρασία σε όλο το μήκος της τρίχας και να την ενδυναμώσουν. Το σαμπουάν, επίσης, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος καθώς δημιουργεί πλούσιο αφρό και έχει υπέροχο άρωμα καρύδας. Τα μαλλιά μετά από την χρήση είναι μεταξένια, έχουν όγκο και κίνηση ενώ το τριχωτό είναι υγιές και ενυδατωμένο. 
=> Στιλπνά και μεταξένια; No way! Το αντίθετο, έκανε τα μαλλιά μου πολύ ξηρά και αφυδατωμένα με μόλις 2 λουσίματα! Κρίμα, γιατί μυρίζει τόσο τέλεια καρύδα που σου έρχεται να το φας.
Βαθμός: 3/10  
Θα το αγόραζα; Όχι! 

 
2. KIEHL'S Crème de Corps
Λαμπερή & Τονωμένη Επιδερμίδα! Η Crème de Corps είναι ένα από τα best sellers προϊόντα της Kiehl’s από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Μια κρέμα σώματος που ξεχωρίζει για την μη λιπαρή υφή, τα συστατικά και την ικανότητα της να αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή. Στη σύνθεση της, θα βρείτε αντιοξειδωτική B- καροτίνη, βούτυρο καρύδας, σησαμέλαιο και άλλα φυσικά συστατικά που εκτός από ενυδάτωση προσφέρουν θρέψη και ενισχύουν τις άμυνες του δέρματος. 
=> Χμ..πως να γράψω τώρα εγώ οτι δεν μου άρεσε καθόλου ένα προϊόν που παντού διαβάζω οτι είναι το best seller της Kiehl's ; Του έδωσα πολλές ευκαιρίες, αλήθεια σας λέω. Άρωμα; Μπα. Ενυδάτωση; Καλή. Υφή; Λιπαρή. Μια απλή κρέμα σώματος.
Βαθμός: 6/10
Θα το αγόραζα; Χμ χμμμ..δε νομίζω... 

3. BIOTHERM Aquasource 48h Deep Hydration


Βαθιά Ενυδάτωση! Η ιδανική κρέμα για όλο το χρόνο και ιδιαίτερα για τις περιόδους που η επιδερμίδα χρειάζεται ακόμα περισσότερη ενυδάτωση. Η Aquasource 48h Deep Hydation της Biotherm έχει σύνθεση με κυτταρικό νερό, Thermal Plankton και το συστατικό Μανόζη που αποδεδειγμένα προσφέρει πιο ενταντική ενυδάτωση από το υαλουρονικό οξύ και εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Η απολαυστική gel υφή της απλώνεται εύκολα και αφήνει μια δροσερή αίσθηση που θα λατρέψεις.

 =>Κάνει όσα υπόσχεται! Ελαφριά υφή, δροσερή αίσθηση και καλή ενυδάτωση. Τέλεια για το καλοκαίρι. Στα θετικά οτι ήταν κατάλληλη για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας, αυτό σημαίνει οτι υπολογίζουν το προφίλ ομορφιάς που συμπληρώνουμε.
Βαθμός: 8/10
Θα το αγόραζα; Ναι, σίγουρα.
 

4. YVES SAINT LAURENT Mascara Volume Effet Faux Cils Babydoll



Πλούσιες βλεφαρίδες, βλέμμα που μαγνητίζει. Μια μάσκαρα που θα εθιστείτε πραγματικά μαζί της. Ένα εργαλείο μακιγιάζ, ικανό να απογειώσει ακόμα και το πιο αδιάφορο μακιγιάζ, κατορθώνει με ένα μόλις πέρασμα να διπλασιάζει το μήκος των βλεφαρίδων σας και να τις κάνει πιο πλούσιες και πιο πυκνές ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει τέλεια και ενισχύει την καμπυλότητα τους. Το μυστικό της βρίσκεται στο βουρτσάκι και στην πατενταρισμένη σύνθεση της που περιέχει χρωστικές που διατηρούν την ένταση τους για 24 ώρες. 
=> Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, βολικό μέγεθος για το νεσεσερ, δυνατό μαύρο. Τελικά..οτι αξίζει είναι χρυσός! Μια μάσκαρα που αξίζει να δοκιμάσετε κορίτσια!!
Βαθμός: 10/10
Θα το αγόραζα; ΝΑΙ!!!! 

5. LANCOME Advanced Génifique serum


Το Advanced Génifique είναι η ευφυής εξέλιξη του αγαπημένου serum της Lancôme, Génifique, το οποίο μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και έχει βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες να διατηρήσουν τη νεότητα τους. Βασισμένο στην έρευνα των γονιδίων και των πρωτεϊνών, το serum αυτό επεμβαίνει τους μηχανισμούς γήρανσης και ενεργοποιεί τα 10 ορατά και απτά χαρακτηριστικά της νεότητας. Η υφή του λεπτόρρευστη και ευχάριστη, απορροφάται τέλεια ενώ το σταγονόμετρο του, ειδικά μελετημένο, απελευθερώνει κάθε φορά τη σωστή ποσότητα. 
=> Το αγαπημένο μου προϊόν από το κουτάκι αυτό! Τι να πρωτοπώ; Η συσκευασία με το σταγονόμετρο πανέξυπνη και πολύ πολύ πολύ βολική. Υφή λεπτόρρευστη δεν τρέχει, όπως πρέπει. Απορροφάται αμέσως και δίνει άμεσα λάμψη! Μετά από 10 μέρες εφαρμογής το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: λαμπερό ενυδατωμένο ξεκούραστο πρόσωπο. Κάνει θαύματα!
Βαθμός: 100/10 (ναι ναι)
Θα το αγόραζα; Θα το ήθελα πολύ, αλλά η τιμή του είναι λίγο..τσουχτερή. Θα το ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη! 

Glowbox Σεπτεμβρίου => Φινετσάτο και κομψό, ήρθε για να μείνει, να αγαπηθεί όσο κανένα άλλο! 
Τιμή: 12 ευρώ για την μηνιαία συνδρομή με δωρεάν μεταφορικά (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές)
Έχει επίσης 3μηνη, 6μηνη και ετήσια συνδρομή. 
Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας κουτάκι από εδώ www.glowbox.gr
Οι συνδρομές "ανοίγουν" στις αρχές κάθε μήνα, η ενημέρωση γίνεται μέσω e mail σε όσους έχουν εγγραφεί στο newsletter. Γι΄αυτό...το νου σας!
Καλά είναι να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο-προφίλ ομορφιάς, ώστε να είναι το κουτί σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.
Αυτό που πιο πολύ μου αρέσει στα Συνδρομητικά Κουτιά Ομορφιάς είναι η αναμονή, η έκπληξη!
Θα ξαναπάρω το Glowbox; Ναι. 
Εσείς;

Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα!

 



4 σχόλια:

  1. καλησπέρα! πολύ ωραίο μπλογκ! και γω θέλω να παραγγείλω το κουτι του οκτωβριου και ακομη μας εχουν στην αναμονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Σε ευχαριστώ!
      Από μέρα σε μέρα θα βγει πιστεύω...

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους και κάποια που έχουμε την ίδια γνώμη για τα Kiehl's! Κατά τα άλλα, αν και μικρό, ωραίο το κουτάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Ουφ δεν είμαι η μόνη....μα πραγματικά τους έδωσα πολλές ευκαιρίες γιατί διάβαζα τόοοοσα και τόοοσαα, αλλά..τι να πω, ίσως δεν ταιριάζει στον δικό μου τύπο δέρματος.

      Διαγραφή