Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Estee Lauder Pink Ribbon 2013 (Άν έχεις τύχει διάβαινε..!)

Καλημέρα Ομορφιές μου!!!!!


"Όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις."
Έτσι λένε. Έτσι είναι!
Τουλάχιστον το δικό μου σύμπαν συνωμότησε χθες και θα σας πω αμέσως τι εννοώ.



Ώρα 3 και μισή, μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, χαλάρωση για καφέ και κουβεντούλα με μια φίλη.
Φυσικά μιλήσαμε για τον Ροζ Οκτώβρη μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού....


 
...για τη ροζ κορδέλα 
που φορούσα.......






.........και για την έντονη επιθυμία μας να αποκτήσουμε 
το υπέροχο Ροζ Βραχιόλι της Estee Lauder!


Ώρα 6 το απόγευμα, Εγνατία στάση Αντιγονιδών, λίγο πριν την επιστροφή στο σπίτι.
Μπαίνω στα Hondos Center να ρωτήσω αν υπάρχει το βραχιολάκι, γιατί έχει γίνει ήδη ανάρπαστο και δυσεύρετο. Θέλω να πάρω 2 και να είναι ροζ.
Στο stand της Estee Lauder με ενημερώνει η πωλήτρια οτι έχει εξαντληθεί. Με ρωτά αν έχω αφήσει το όνομα μου, δεν ήξερα οτι πρέπει να κάνω κράτηση της λέω. Κρίμα...

Και......εδώ είναι που έρχεται η συνωμοσία του σύμπαντος! 
Ο security που έτυχε να περνάει από δίπλα μας ενημερώνει οτι πριν λίγο έγινε μια ακύρωση! Και μάλιστα είναι 2 και είναι ροζ!!!!!!!!!
Τι να σας λέω τι έγινε...εγώ χάρηκα πολύ, ο security επέστρεψε στο πόστο του, η πωλήτρια γούρλωσε τα μάτια και άρχισε το παραλήρημα "είστε πολύ τυχερή μα αλήθεια είστε πολύ τυχερή, όλη την εβδομάδα έρχονται κοπέλες και το ζητάνε, είστε πάρα πολύ τυχερή, δεν το πιστεύω..!!"  χαχαχα 
Μα να τη βλέπατε πόσο σάστισε! 
Έφυγα λοιπόν από το ναό της ομορφιάς με το χαμόγελο στα χείλη και 2 ροζ καταροζ πανέμορφα βραχιολάκια στην τσάντα μου!

Ένα για εμένα και ένα για τη φίλη μου που θα της το κάνω δώρο
αλλά δεν το ξέρει σσσσςςς μη με μαρτυρήσετε, καλά;

 Λίγα λόγια για το Doukas-Estee Lauder Pin Ribbon
από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού Άλμα Ζωής 

  Από το 1997, το Breast Cancer Research Foundation - που ιδρύθηκε από την Evelyn Lauder (εμπνεύστρια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού) - έχει προσφέρει $38 εκατομμύρια στην έρευνα, επιχορηγώντας ιατρικές έρευνες παγκοσμίως, και διενεργώντας σημαντικές κλινικές δοκιμές και προγράμματα για την εξάλειψη της νόσου.

Το 2005, η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα, το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα που αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή του κόσμου, ήταν συγκινητική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out και δημιουργήθηκαν λίστες αναμονής! Το ίδιο συμβαίνει και με τα βραχιόλια όλων των επόμενων ετών!

Φέτος, τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του. 

Το ανδρικό, σε μαύρο οικολογικό δέρμα και αυτό, με ματ φινίρισμα και διακοσμητικό κούμπωμα από παλαιωμένο μέταλλο (antique) που φέρει διακριτικά ανάγλυφα τα λογότυπα του Pink Ribbon, της Estee Lauder και του DUKAS. 

 Πρωταγωνίστριες της φετινής καμπάνιας για την προώθηση του βραχιολιού ... είναι οι πρωταγωνίστριες της ζωής! Πέντε κυρίες που βγήκαν νικήτριες με το θάρρος, τη δύναμη και την αισιοδοξία τους.Πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης τς νόσου. Τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί άνδρες - ο καθένας στον χώρο του: ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας.

Γιατί ... όπως αναφέρει και το μήνυμα της φετινής καμπάνιας ... Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!



 Τα βραχιόλια θα διατείθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10€, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder αλλά και μέσω των φαρμακείων από την Darphin σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής".


Αυτό είναι το δικό μου ροζ βραχιόλι, η δική μου προσπάθεια να βοηθήσω τις γυναίκες που πόνεσαν αλλά δεν έπεσαν
Το φοράω σαν κόσμημα αλλά και σαν μια υπενθύμιση στον εαυτό μου και σε όσες το βλέπουν οτι η ζωή δε μας χαρίζεται, δεν περιμένει, έχει εκπλήξεις, ας την προλάβουμε πριν αλλάξει για πάντα! 
*Το ενημερωτικό έντυπο και τη ροζ κορδέλα θα τα βρείτε σε όλα τα σημεία πώλησης Estee Lauder και δίνονται δωρεάν σε όλες τις γυναίκες.

Εσείς πήρατε το δικό σας ροζ βραχιόλι;
Επενδύστε σε ένα δώρο αγάπης για τον εαυτό σας, για τη φίλη σας, για όλες τις γυναίκες...γιατί...... We're StrongerTogether


Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα!!!

Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών για τον Καρκίνο του Μαστού http://www.almazois.gr/gr/main.php
Estee Lauder Greece  http://www.esteelauder.gr/
Στιγμιότυπα  από τη φωτογράφιση εδώ

2 σχόλια:

  1. χαχαχα πραγματικά εισαι πολύ τυχερη,δεν πιστεύω εκεινη την μερα να μην επαιξες τζοκερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες...δεν έπαιξα! Έπρεπε!
      Το ροζ βραχιολάκι πάντως είναι υπέροχο!!!

      Διαγραφή