Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προσφορές, εκπτώσεις και άλλα.

Καλημέρα ομορφιές μου!!



Τι κάνετε; Που βρίσκεστε; Στη δουλειά ή στο σπίτι; 
Ο Νοέμβρης τελειώνει σιγά σιγά, μαζί του και το φθινόπωρο, με βροχές και κρύα, σα να μας θυμήθηκε ο χειμώνας λίγο αργά φέτος. 
Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια έκαναν ήδη την εμφάνιση τους στις βιτρίνες, θα στολίσουμε κι εμείς το δέντρο μας, το σπίτι μας, θα φάμε κουραμπιέδες και θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Ετοιμάζουμε λίστες με ψώνια και δώρα για τους αγαπημένους μας, απολαμβάνουμε τα φθινοπωρινά απογεύματα με ζεστή σοκολάτα διαβάζοντας τα αγαπημένα μας beauty blogs και περιποιούμαστε τον εαυτό μας γιατί είναι οτι πιο πολύτιμο έχουμε!

Βάλτε μια ζακετούλα, 
πάρτε τον καφέ σας 
κι ελάτε να ρίξουμε μαζί μια γρήγορη ματιά σε προσφορές, εκπτώσεις
 και να πούμε τα νέα μας!



 
* Στα Hondos Center με κάθε αγορά αρώματος Christina Aguilera Red Sin 30ml και Signature 30ml δίνουν δώρο βερνίκι νυχιών Max Factor σε κανονικό μέγεθος.




 ** Τα The Body Shop μας παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά τους και δίνουν έκπτωση 30% στα Body Mist Shea και Vanillia. Η προσφορά ισχύει από 18/11 ως 30/11 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.




*** Η Avon προσφέρει πακέτα μακιγιάζ σε ειδικές τιμές: αγοράζετε 1 με 6,95, 2 με 11,90, 3 με 14,85. Μπορεί να είναι ίδια ή διαφορετικά προϊόντα και τα προμηθεύεστε αποκλειστικά μέσω αντιπροσώπων.




**** Στα καταστήματα Sephora με αγορές Shiseido από 90 ευρώ και πάνω σας κάνουν δώρο προϊόντα περιποίησης προσώπου, ορούς 30ml, κρέμες ματιών 15ml και αρώματα Zen 50ml. (ένα από αυτά ή ολα; Δεν ξέρω, αν πάει κάποια φίλη ας μας πει) Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


 


 ***** Για το τέλος άφησα αυτή την παλέτα (των ονείρων μου!) με 7 ρουζ, 3 concealer, 18 eyeliner, 72 σκιές, 1 σταθεροποιητική βάση για τα μάτια, 1 σταθεροποιητική βάση για τα χείλη και 28 lip gloss. Η τιμή της είναι 39,90 ευρώ, μπορείτε να την προμηθευθείτε σε λίγες μέρες από το eshop ή από τα καταστήματα Sephora μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Άγιε Βασίλη αν με διαβάζεις να ξέρεις οτι ήμουν καλό παιδί και θέλω αυτή την παλέτα. Ευχαριστώ.


Επίσης τρέχει ένα σούπερ διαγωνισμός στο blog, μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος!

 Κορίτσια πείτε μου σας αρέσει να ενημερώνεστε για προσφορές;
Αγοράζετε προϊόντα σε ειδικές τιμές;
Αν έχετε πάρει κάτι από αυτά που έβαλα γράψτε τη γνώμη σας ή αν γνωρίζετε καποια άλλη beauty προσφορά μοιραστείτε την μαζί μας! Μια παρέα είμαστε..!


Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα!!






















9 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο αρθρο! μου αρεσει γιατι πολλες φορες χανουμε καλες προσφορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας αρέσουν οι προσφορές και τα event γι αυτό θα προσπαθήσω να τα βρίσκω και να τα μοιράζομαι μαζί σας, τις φίλες μου!

      Διαγραφή
  2. Ελπι ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ παλετα!!! τελεια... ω τι τελεια παλετα!! την θελω~!!

    στο χω πει...εισαι ξεσηκωστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος (ποια είσαι;η συνονόματη;) Αχχ είδες τι τέλεια παλέτα; Γράμμα στον Άγιο Βασίλη κι εσύ γρήγορα!

      Διαγραφή
    2. αυτη αυτη ειμαι!!! και ανωνυμη με καταλαβαινεις!!!

      Διαγραφή
  3. ffff......πραγματικα ξεσηκωστρα....καλα σε ειπε η φιλη.....κ εγω θελω τη παλετααααααα.............ας βρεθει ενας αγιος βασιλης αμεσα πιαααα......ως τα χριστουγεννα μπορει να μην υπαρχει η παλετα!!!!!! πολυ χρησιμο αρθρο By the way!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!
      Έχεις δίκιο! Ένας Άγιος Βασίλης άμεσα παρακαλώωωωωωω!

      Διαγραφή
  4. Τέλειοοοοο!! Σίγουρα θα πάω στα Boy Shop μετά από αυτό!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας και να έρθεις να μας πεις τι πήρες, καλά;
      Σε περιμένουμε! :)

      Διαγραφή