Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Το τέλειο Top Coat.

Καλησπέρα Ομορφιές μου!!!


Ψάχνω να βρω το τέλειο top coat και χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
Θα με βοηθήσετε; Ε φφφφανταστικές φιλενάδες; 





Το τέλειο top coat για μένα:

  • στεγνώνει αμέσως - γιατί δεν ξέρω τι με πιάνει και μόλις βάψω τα νύχια μου θα θυμηθώ να κάνω 2376 δουλειές και φυσικά θα χαλάσω το φρεσκοβαμμένο μου νυχάκι.
  • προστατεύει το χρώμα - ώστε να διαρκεί περισσότερο και το πιο οικονομικό βερνίκι νυχιών. Γιατί απολαμβάνω τη διαδικασία βαψίματος και περιποίησης των νυχιών, είναι κάτι που με χαλαρώνει, αλλά βαριέμαι να αλλάζω χρώμα κάθε δυο μέρες..
  • γυαλίζει και δεν μυρίζει - ναι το ομολογώ μου αρέσουν τα λαμπερά νύχια! Ξέρω ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και όσες είστε ματ-φανατικές απορείτε γιατί μας αρέσουν τα νύχια-καθρέφτες, αλλά...αδυναμίες είναι αυτές! Για τη μυρωδιά, εντάξει δεν περιμένω να μυρίζει άγρια φράουλα και γιασεμί, αλλά δεν αντέχω την οινοπνευματίλα, λιποθυμώ!
  • έχει προσιτή τιμή - λένε πως οτι πληρώνεις παίρνεις, οκ, αλλά μη χρειαστεί να δώσω το κτήμα με τις ελιές και 2 χρυσά δόντια της γιαγιάς μου! Ας πούμε...μέχρι 15 ευρώ τα δίνω. Ναι. Γιατί θέλω να έχω ένα και καλό.
Κορίτσια τώρα που ξέρετε τι θέλω πείτε μου τη γνώμη σας, τι να πάρω;

Αφήστε σχόλιο με τις προτάσεις σας, εντυπώσεις, link, τιμές, φωτογραφίες....οτι έχετε ευχαρίστηση!
Βοηθήστε με καλές μου φιλενάδες να διαλέξω το ΤΕΛΕΙΟ top coat, είναι ζήτημα εθνικής ονυχικής ασφάλειας!!!! 
Περιμένω με αγωνία και ως τότε...


...Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα!


* Top Coat: διάφανο βερνίκι νυχιών που μπαίνει πάνω από το χρωματιστό βερνίκι νυχιών. Βοηθά στη διατήρηση του χρώματος, δίνει λάμψη, προστατεύει τα νύχια από σπάσιμο, ξεφλούδισμα και λοιπές φθορές. (για σένα φίλη που διαβάζεις κι αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι είναι αυτό το κοτ, αλλά δε θέλεις και να ρωτήσεις, μη μας πουν και ανίδεες....ψιτ! Δεν είσαι μόνη! Και για μένα άγνωστη λέξη ήταν μέχρι πρόσφατα. Είπαμε, μαζί θα τα μάθουμε όλα!)

4 σχόλια:

  1. to teleio gia emena meta apo anazitish k polla xamena euro einai ths magnetic quick dry top coat!!!!stegnwnh amesos krataei 1 evadomada m kalh vash vevaia...k h timh t einai 7e....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Το top coat της Poshe έχει βραβευτεί 8 φορές ως το καλύτερο στην Αμερική. Ρίξε μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=244926712325341

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα βραβευμένο top coat? Ουαου!! Αυτό και μόνο σε προκαλεί να το δοκιμάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή