Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Glowbox Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Και μετά τι;

Καλημέρα ομορφιές μου!!!


2 μήνες
2 κουτιά
2 γνώμες

Θα σκέφτεσαι γιατί σου δείχνω Γενάρη το κουτί του Οκτώβρη.
Και γιατί σε μία ανάρτηση βάζω 2 κουτιά μαζί.
Θα σου εξηγήσω, αλλά ας δούμε πρώτα τι περιείχαν τα Glowboxes.


Glowbox Οκτωβρίου

Κάτι αλλάζει. Η τιμή. 
Και το μαθαίνεις ακριβώς τη στιγμή που περιμένεις με το δάχτυλο στο πληκτρολόγιο και με λαχτάρα να προλάβεις ένα μαγικό κουτάκι!
Λάθος απόφαση. Λάθος χρονική στιγμή.
Αλλά λες, θα το κάνω, ανέβασαν τιμή θα ανεβάσουν επίπεδο, σίγουρα πράγματα.Ναι; Χμ!



"Τι καλά! Πρόλαβα και το πήρα! Τι χαρά! 
Για να δούμε τι θα έχει...πόσο μου αρέσουν οι εκπλήξεις!!!"



 "Χμμμ,χμμμμ...εκ πρώτης όψεως καλό φαίνεται. Για να ψαχουλέψουμε λίγο.."





ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΕ ΜΟΛΥΒΙ ULTRA COLOR Avon
Κρεμώδες, ζωηρό χρώμα, εύκολο στην εφαρμογή. Είναι το νέο 2 σε 1 απαραίτητο προιόν ( κραγιόν και μολύβι χειλιών μαζί ) για λαμπερό χρώμα Σύνθεση με βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε για εύκολη εφαρμογή. Ενα μολύβι σχεδιασμένο για διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας.  Με την Τεχνολογία True Color για λαμπερό και αισθησιακό χρώμα. Το πλούσιο χρώμα που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα που θα έχετε στα μάτια σας. Το χρώμα παραμένει ζωηρό χωρίς να σπάει ή να ξεθωριάζει


 "Κραγιονάκι βλέπω! Μολυβοκραγιονάκι. Ωραία! Ήθελα να το δοκιμάσω αυτό."



 "Κόκκινο και με γκλίτερ. Ε, γιορτές έρχονται... 
Σχηματίζει τέλεια τα χείλη και διαρκεί πάααρα πολύ!"



DASHING DIVA Βερνίκι νυχιών
 Η εταιρεία Dashing Diva από την Αμερική, προσφέρει υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε όλη την υφήλιο, με τον πιο εύκολο, οικονομικό και ευχάριστο τρόπο


 "Όζα! Όσες και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετές! Καφέ γλυκό σοκολατί, τέλεια! Διάρκεια μέτρια. Θέλει 2 χέρια σίγουρα για να δείξει. Καλό."



Juvena Skin Energy κρέμα προσώπου
Η νέα, απλή 24ωρη σειρά περιποίησης δέρματος. Παρέχει στο δέρμα σας ενυδάτωση κι ενέργεια όλη την ημέρα. SKINNOVA SC TECHNOLOGY με εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων από άγριο ροδόδεντρο. Το ΜΕΤΑΞΙ ενισχύει τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος και εγγυάται τη βέλτιστη κατάσταση του δέρματος. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ - Ενυδατώνει έντονα και αναζωογονεί ΒΙΤΑΜΙΝΗ E - προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. ΒΟΥΤΥΡΟ KARITÉ & ΚΑΡΠΟΙ MACADAMIA - η ομοιότητά τους με τα λιπίδια του δέρματος τα κάνει ιδιαίτερα θρεπτικά με μεγάλο ρυθμό απορρόφησης.


 "Δείγμα από κρέμα ημέρας. Καλή φαίνεται αλλά δεν τη χρειάζομαι, θα την κάνω δώρο."




FRESH LINE
ΕΡΑΤΩ Μαλακτική κρέμα επανόρθωσης και ενυδάτωσης
Μαλακτική κρέμα εξειδικευμένη για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Το κύριο συστατικό της κρέμας μαλλιών είναι το τριαντάφυλλο, γνωστό για τις επανορθωτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες. Αναδομεί και επανορθώνει την ξηρή και κατεστραμμένη τρίχα, προλαμβάνοντας το σπάσιμο και τη φθορά. Η συνταγή είναι εμπλουτισμένη με οργανικό ελαιόλαδο και έλαιο jojoba, που προσδίδουν πλούσια ενυδάτωση, ελαστικότητα και φυσική λάμψη στα μαλλιά. Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας, ενώ το εκχύλισμα σύμφυτου αναπλάθει τους κατεστραμμένους ιστούς. Δε «βαραίνει» τα μαλλιά, τα αφήνει ευκολοχτένιστα, χωρίς να φριζάρουν. 

 "Λουκουμάκι με τριαντάφυλλο! Έτσι μυρίζει αυτό το conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Τα μαλλάκια μου είναι μια χαρά, ούτε ξηρά (το αντίθετο) ούτε κατεστραμμένα (ας είναι καλά το λαδάκι μου με το αργανέλαιο!) αλλά όσο να πεις μια μαλακτική κρέμα μαλλιών χρειάζεται."



Pure Gold Collagen - Πόσιμο Κολλαγόνο
 Τo Pure GOLD COLLAGEN® βασίζεται σε μια φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες, που έχει αναπτυχθεί ώστε να προσφέρει μία μοναδική σύσταση κολλαγόνου και ενεργών συστατικών για υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Pure GOLD COLLAGEN είναι το μοναδικό που διατίθεται σε συσκευασία 10 γυάλινων φιαλιδίων των 50ml και έχει υπέροχη γεύση, ροδάκινου και φρούτων του πάθους.


 "What? Κολλαγόνο; Κολλαγόνο; Δείγμα 1 δόσης από πόσιμο πολυδιαφημιζόμενο κολλαγόνο;
Κάποιο λάθος έχει γίνει...γιατί εγώ δεν το χρειάζομαι και γιατί δεν το λες καλλυντικό.."


Λοιπόν αυτά τα 5 είχε το δικό μου κουτάκι.
Συναισθήματα μέτρια. Έως χλιαρά...λίγη απογοήτευση..5 προϊόντα, τα 2 δεν είναι για εμένα. Τα υπόλοιπα 3 βέβαια είναι σούπερ και είναι σε κανονική συσκευασία, μου κόστισε 14 ευρώ οπότε οκ μιλάμε για καλή ας πούμε σχέση ποιότητας-τιμής.

Τι μου άρεσε περισσότερο; Το μολύβι κραγιόν, αν και θα το προτιμούσα σε πιο soft απόχρωση. 



Και το conditioner μαλλιών γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω της Fresh Line και γιατί η μυρωδιά είναι υπέροχη!




Glowbox Νοεμβρίου.

Δεν το πήρα. Γιατί είχα μια πικρή γεύση από τον προηγούμενο μήνα.
 Είπα δε θα το πάρω. Τέλος. Δεν το ξαναπαίρνω. Γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκαν την αλλαγή της τιμής, της εξαργύρωση Glowpoints, αλλά και το ύφος των απαντήσεων που δόθηκαν στη σελίδα τους στο Fb. Όχι δεν θα το πάρω. Την ίδια σκέψη κάναμε πολλές γιατί το κουτί έμεινε απούλητο για 2 μέρες. Που άλλες φορές εξαντλείται πριν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.

Να πω την αλήθεια...το ζήλεψα όταν το είδα...!


 Θα ήθελα να το είχα πάρει. Μικρές συσκευασίες αλλά όλα ένα κι ένα.
Ας μην ξεχνάμε οτι τα Συνδρομητικά Κουτιά Ομορφιάς δεν είναι για να αγοράσουμε full size καλλυντικά, αλλά για να μας δώσουν την ευκαιρία (με το ανάλογο αντίτιμο) να δοκιμάσουμε πριν αγοράσουμε. Έχουν eshop και σκοπός τους είναι το κέρδος. Λογικό.

Συμπεράσματα

Γράφω αυτή την ανάρτηση με ανάμικτα συναισθήματα. 
Όπως είχα σχολιάσει κάπου "μερικές κοπέλες κοιτάμε και έξω από το κουτί"
Η έκπληξη. Η αλλαγή τιμής και πολιτικής.
Η χαρά της έκπληξης όταν περιμένεις ένα κουτί γεμάτο μυστικά καλλυντικά κουβαλάει μαζί της μια αμφιβολία, μια αγωνία "θα είναι καλό;θα μου αρέσει;" κι αυτό αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη.
Μια δεύτερη σκέψη.
Και μια ερώτηση: να το ξαναπάρω;

Εσείς το ξαναπήρατε;
Θα το ξαναπάρετε;
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!



Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα!

 

 




2 σχόλια:

  1. Καλημέρα κορίτσι, εγώ προσωπικά εχει ακρετους μήνες να παρω κουτακι, μαλλον γτ ξενερωσα με τα προιοντα, με τις τιμες με ολα! Και ατην τελική προτιμώ να μαζεψω δυο μηνες τα 15ε και να παρω ενα πολυποθητο κατι αλλο, που πραγματικά θα χρειαζομαι! Παρολα αυτα τελευταια ακουω να με φωναζει το beautytestbox και πάλι....τώρα ακόμα κάνω τη χαζή " καποιον φωνάζουν, ποιον???" τώρα αμα γυρίσω και πάω προς τα εκέι θα το μάθεις......χαχαχα ειμαι επιρρεπης στα εξοδα, ειναι γνωστο αυτό!!!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχαα πολύ μου άρεσε το μήνυμα σου! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι καλύτερα να κρατήσω τα 15 ευρώ και να πάρω κάτι άλλο, το έκανα και το ευχαριστήθηκα και τώρα έχω το τέλειο top coat Sache Vite!!! Αλλά.....το BeautyTestBox ξεχωρίζει με διαφορά και δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα...! Μαίρη μου να το πάρεις-αν το προλάβεις, αξίζει με τα χίλια γιατί αν μη τι άλλο δίνουν σημασία στο προφιλ ομορφιάς που συμπληρώνεις και προσαρμόζουν το κάθε κουτάκι στις ανάγκες της κάθε κοπέλας. Αξίζει!

      Διαγραφή