Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Winter Tips : Όμορφη Κάθε Μέρα και στα χιόνια!

Καλημέρα ομορφιές μου!!!!


Χιονισμένες καλημέρες χειμωνιάτικες και δροσερές
αφού εδώ στην όμορφη Θεσσαλονίκη το στρωσε από το πρωί και το βλέπουμε και το χαιρόμαστε
και λέμε χαρούμενοι την τόσο κλισέ αλλά ελπιδοφόρα φράση

 "είδαμε μια άσπρη μέρα!"

Χιόνι και Ομορφιά 

 σκέφτηκα σήμερα και κοίτα πόσες εικόνες λέξεις ιδέες έχω να σου πω!


Winter Tips

"Πως να προστατεύσω την αλαβάστρινη επιδερμίδα μου από το κρύο;"




Το κρύο, ο αέρας, οι χαμηλές θερμοκρασίες ξηραίνουν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα.
Θα παρατηρήσεις ίσως οτι όταν επιστρέφεις σπίτι μετά από μια κουραστική χειμωνιάτικη μέρα , νιώθεις το δέρμα σου να "τραβάει" ιδιαίτερα στα μάγουλα, ακόμη και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

Τι κάνουμε; 
  • Έξτρα ενυδάτωση! Πιες πολύ νερό ή καλύτερα πιες πολλά ζεστά ροφήματα, κατά προτίμηση βότανα που σου χαρίζουν απλόχερα τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Χαμομήλι, κανέλα, λουίζα και το αγαπημένο μου: αρμπαρόριζα! Το ξέρεις οτι  είναι το βοτάνι της ευτυχίας; Ακόμα και να το μυρίζεις λέει διεγείρονται υποδοχείς στον εγκέφαλο και νιώθεις αίσθημα ευφορίας! 



  • Χείλη για φίλημα! Είτε είσαι 25 είτε 5 τα χείλη σου σκάνε και σε πονάνε...αουτς! Η λύση είναι μία: lip balms που μπορεί να είναι με το αγαπημένο σου άρωμα πχ καρύδα βανίλια σοκολάτα ή να είναι απλά μια βαζελίνη που θα θυμάσαι να βάζεις πολλές πολλές πολλές φορές την ημέρα και οπωσδήποτε πριν κοιμηθείς. Αν θέλεις μπορείς να φτιάξεις το δικό σου DIY Lip Balm! Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται και όλο κάπου τρυπώνουν και τα ψάχνουμε, πάρε 2-3-4 και μοίρασε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, στην τσάντα σου, στο κομοδίνο σου για να είναι πάντα διαθέσιμα.
  • Χέρια SOS: Αχ αυτά τα χέρια μας που τόσα κάνουν και τόσο ταλαιπωρούνται...ας τα φροντίσουμε λιγουλάκι τι λες; Προμηθεύσου μια καλή έξτρα ενυδατική και όχι λιπαρή κρέμα χεριών και φρόντισε να την ανανεώνεις συχνά για να είναι τα χέρια σου σταθερά ενυδατωμένα και να μην κάνουν τα αντιαισθητικά και-κυρίως-επώδυνα σκασίματα. Στην αγορά θα βρεις άπειρες μάρκες, συσκευασίες και υφές, γι αυτο δεν σου προτείνω κάποια, δοκίμασε και πάρε όποια σου ταιριάζει. Αν μπορούσα να πω μερικά tips για την αγορά κρέμας χεριών, θα έλεγα να μην έχει έντονο άρωμα γιατί σύντομα θα το βαρεθείς, να απορροφάται αμέσως για να μην αφήνεις τα ίχνη σου παντού και να είναι σε βολική συσκευασία για να την έχεις πάντα μαζί σου. Φυσικά το πιο σημαντικό: να προσφέρει ενυδάτωση βαθιά που διαρκεί ώρες και όχι μόνο επιφανειακά. Αν πέσει στα χέρια σου κηραλοιφή δοκίμασε την και θα εντυπωσιαστείς! 
 

  • Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κασκόλ σου. Λένε πως όσο πιο πολύ ντύνεσαι τόσο πιο πολύ κρυώνεις. Γι αυτό αντί να μεταμορφωθείς σε κρεμμύδι, διάλεξε έξυπνα το outfit μια χειμωνιάτικης μέρας: πουλόβερ και παλτό ή λεπτή μπλούζα-ζακέτα και χοντρό μπουφάν. Στα χέρια γάντια μάλλινα, πλεκτά, δερμάτινα ότι σου αρέσει! Το σκουφάκι μην το φοβάσαι, τόλμησε το, έχει τόσα στυλ σίγουρα θα βρεις ένα να ταιριάζει στις γραμμές του προσώπου σου και να τονίζει το άψογα ενυδατωμένο και μακιγιαρισμένο πρόσωπο σου. Ωραία! Και τώρα τυλίξου στη ζεστασιά ενός αφράτου κασκολ! Λατρεύω τα φαρδιά κασκόλ τύπου κάπα που με αγκαλιάζει από τους ώμους και με κάνει να νιώθω τόσο χουχουλιάρικα και τόσο ασφαλής..! 
 



Φροντίσαμε την επιδερμίδα μας, ας διαλέξουμε κι ένα "χειμωνιάτικο" μακιγιάζ

http://girlshue.com/wp-content/uploads/2012/12/10-Frozen-Ice-Snow-Queen-White-Winter-Make-Up-Ideas-2012-For-Girls-5.jpg


http://girlshue.com/wp-content/uploads/2012/12/10-Frozen-Ice-Snow-Queen-White-Winter-Make-Up-Ideas-2012-For-Girls-12.jpghttp://girlshue.com/wp-content/uploads/2012/12/10-Frozen-Ice-Snow-Queen-White-Winter-Make-Up-Ideas-2012-For-Girls-11.jpghttp://girlshue.com/wp-content/uploads/2012/12/10-Frozen-Ice-Snow-Queen-White-Winter-Make-Up-Ideas-2012-For-Girls-14.jpg
http://girlshue.com/wp-content/uploads/2012/12/10-Frozen-Ice-Snow-Queen-White-Winter-Make-Up-Ideas-2012-For-Girls-10.jpg 



Σας φιλώ γλυκά χιονισμένα ομορφοκόριτσα!!!


*όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται στα Links

10 σχόλια:

  1. Καταρχην θα πω συγχαρητηρια για τις υπέροχες φωτογραφιες, τις χαζευω ωρα! Πολύ ωραιο και ζηλευω λιγο που χιονισε στην Θεσνικη, γτ εδω πιο βορεια δεν εχει τπτ (καλυτερα απο μια αποψη γτ αυριο Δευτερα ποιος οδηγαει Εγνατια αμα εχει χιονι!) Λατρευω και εγω τα μεγαλα κασκολ και τα πουλοβερ και προσφατα αγαπησα και ενa lip balm πολυ ιδιαιτερο!
    φιλιά κορίτσι
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Θέλω να διευκρινήσω οτι-όπως αναφέρεται στο τέλος του κειμένου-η πηγή των φωτογραφιών είναι το αντίστοιχο link, πατώντας εκεί σας βγάζει στο πλήρες άρθρο.
      Να σου πω κι εγώ αυτό σκέφτηκα..άραγε θα έχει χιόνι αύριο πρωί;
      Πες μας για το lip balm πεεεςςς! :)

      Διαγραφή
  2. Χωρίς κασκόλ ή φουλάρι δε βγαίνω απτο σπίτι το χειμώνα! Το αγαπώ αυτό το ζεστό και όμορφο αξεσουάρ...Τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα εφαρμόσω, αλλά μερικές φορές τα ξεχνάω -ειδικά τα χείλη που τους βαζω λιποσάν όποτε σκάνε.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είναι πραγματικά όμορφο αξεσουάρ;!
      Κι άμα πιάνουν τα χέρια σου ή έχεις καμιά φίλη χρυσοχέρα, τότε είναι ακόμα καλύτερο γιατί είναι χειροποίητο πλεκτό κι αγαπησιάρικο.

      Διαγραφή
  3. Ενυδάτωση σε όλο το σώμα όλο το χειμώνα!Είναι απαραίτητο για μένα!Αχ ήταν ωραία χθες που το έστρωσε αλλά δεν το συνέχισε...έστω και το λίγο καλό ήταν!Μας άλλαξε τη διάθεση!Είχαμε χρόνια νομίζω να δούμε χιόνι στη Θεσσαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία θα ήταν να κρατούσε λίγο ακόμα!
      Αλλά ευτυχώς ήταν Κυριακή και το χαρήκαμε!!!
      Ενυδάτωση ενυδάτωση ενυδάτωση!

      Διαγραφή
  4. μα τι υπεροχο αρθρο.να ξερεις μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις.το χιονι κρατησε δυστυχως για λιγο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ζαχαρούλα μου!
      Λίγο αλλά ωραίο! λες να ξαναχιονίσει αυτό το Σαββατοκύριακο;

      Διαγραφή
  5. Ενυδάτωση ενυδάτωση κ παλι ενυδάτωση! Καλοκαιράκι που εισαι;;; Υπέροχο πόστ girl

    ΑπάντησηΔιαγραφή