Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ποτέ δεν έλαμψες περισσότερο! Fresh Line Spa

Καλημέρα ομορφιές μου!!!!!


Πόσο μου λείψατε! Αχ πόσο μου λείψατε!!!! Πολύ πολύ πολύ....!!!!

Ξέρετε πόσο μου αρέσουν οι στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, το λέω και το ξαναλέω 5 λεπτά για τον εαυτό μας είναι 5 λεπτά πολύτιμα!
Όταν ήρθε λοιπόν αυτό το email από την Fresh Line δεν μπορούσα να το αγνοήσω και σας το μεταφέρω όπως ακριβώς το διάβασα γιατί......ποτέ δεν έλαμψες περισσότερο!
Ο τίτλος τα λέει όλα, τι να προσθέσω; Μόνο μια ευχή: να λάμψετε κορίτσια μου αυτές τις μέρες, να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε τον κόσμο όλο μα πιο πολύ, τον εαυτό σας!




Ποτέ δεν έλαμπες περισσότερο!
Η Fresh Line σε συμβουλεύει πώς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε μία πραγματική εμπειρία αρωματοθεραπείας!


Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό και ρίξε την μπάλα αρωματοθεραπείας ARES AROMATHERAPY BALL που προσφέρει μυϊκή χαλάρωση, δίνει ενέργεια και ζωντάνια. Το  αμυγδαλέλαιο, η κανέλλα, το έλαιο jojoba και το νεράντζι αφήνουν το δέρμα σου υπέροχα αρωματισμένο και ενυδατωμένο.


Άπλωσε, σε κάθε καθαρό πρόσωπο, ένα πλούσιο στρώμα από τη μάσκα CITRUS SKIN BOOSTING RADIANCE για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Tα βοτανικά εκχυλίσματα από λεμόνι, πορτοκάλι και λάδι αβοκάντο διεισδύουν στην επιδερμίδα σου, ενώ εσύ χαλαρώνεις με κλειστά μάτια, στα οποία έχεις απλώσει ένα γενναιόδωρο στρώμα POTATO EYE MASK. Η πατάτα, το σύμφυτο και ο μάραθος διώχνουν την κούραση μέσα σε 15’.

Τελειώνοντας, δεν χρειάζεται να ξεπλύνεις το σώμα σου, για να μην αφαιρέσεις όλες τις ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες που απορρόφησε η επιδερμίδα σου από τη μπάλα αρωματοθεραπείας. Ξεπλένεις όμως απαλά το πρόσωπο και αφαιρείς προσεκτικά τη μάσκα ματιών, για να ακολουθήσει μία λαμπερή αγωγή ενυδάτωσης και ανανέωσης:
 

Άπλωσε με κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια το serum ματιών ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ.



Η εσκίνη και η καφεΐνη τονώνει τη μικροκυκλοφορία, ενώ η άρνικα μειώνει το πρήξιμο γύρω από τα μάτια.




 



Για το πρόσωπο άπλωσε μια μικρή ποσότητα από τον ορό ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ.
Το υαλουρονικό οξύ
δεσμεύει την υγρασία μέσα στα κύτταρα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα πιο απαλό και σφιχτό τόνο στο δέρμα.


Εν συνεχεία, ολοκλήρωσε την περιποίηση σου με την κρέμα προσώπου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά της καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Τα κιτρικά εκχυλίσματα ενισχύουν την λάμψη της επιδερμίδας, ενώ το αιθέριο έλαιο από πορτοκάλι αποκαθιστά την ισορροπία του δέρματος και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρώντας το νεανικό. 



Χωρίς υπερβολές… μόλις ολοκλήρωσες την πιο λαμπερή συνταγή!




Σας φιλώ γλυκά ομορφοκόριτσα! Λάμψτε! Ναι λάμψτε!!


2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ζαχαρούλα μου όλα τα fresh line μοσχοβολάνε! Το καταλαβαίνεις όταν μπεις σε ένα κατάστημα..δεν ξέρεις τι να πάρεις!
      Όταν φεύγω νιώθω χαρά και χαλάρωση, συμβαίνει και σε άλλες αυτό;

      Διαγραφή